Nudomo vam široko ponudbo zalogovnikov – akumulatorjev tople vode, jaškov z polnim dnom in jaškov z mrežo. Na voljo je več dimenzij, katere si lahko ogledate v spodnjih katalogih. Za dodane informacije smo vam na voljo.

ZALOGOVNIKI - AKUMULATORJI ZA OGREVANJE in HLAJENJE

Dimenzije in priključke prilagodimo zahtevam naročnika. Posebna izvedba v ovalni obliki, za lažji vnos v prostor.   V zalogovnik je mogoče vgraditi tudi cevne izmenjevalce, ali bojler. Možnost dodatka toplotne izolacije.

SODI ZA GNOJEVKO

Izdelujemo nadomestne sode za gnojevko. Narejeni so iz kvalitetne jeklene pločevine in so zunaj ter znotraj vroče cinkani.

sodi-za-gnojevko

RAZDELILNIKI – ZBIRALNIKI ZA OGREVANJE ali HLAJENJE

Na osnovi načrtov izdelujemo razdelilnike – zbiralnike različnih dimenzij in priključkov.

razdelilnik-izdelki

HIDRAVLIČNI LOČEVALNIKI

Primarna fukncija hidravličnega ločevalnika je izogib povratka vode med nameščenimi črpalkami, kompenzira razliko med pretoki posameznih ogrevalnih vej, izključno glede na karakteristike veje in zmožnosti kotla. Na osnovi načrtov izdelujemo hidravlične ločevalnike različnih dimenzij in priključkov.

locevalnik-izdelki

BOJLERJI

Bojlerji za ogrevanje sanitarne vode. Izdelujemo jih iz jeklene in nerjaveče pločevine. Možnost dodatka toplotne izolacije.

CISTERNE ZA KURILNO OLJE

Izdelujemo eno-plaščne in dvoplašče cisterne za kurilno olje. Možnost nadzemne in podzemne izvedbe.

PROTI-SMRADNI POKROVI

S polnim dnom ali mrežo. Standardne višine: 300×300, 400×400, 500×500, 600×600 mm, višina 70 mm. Možnost izdelave po merah naročnika. Možnost posebne višine za tlakovce.